فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

تحقیق سیستم تولید به موقع

تحقیق سیستم تولید به موقع

RSS feed.

  • تحقیق سیستم تولید به موقع
    تحقیق سیستم تولید به موقع دسته: مدیریت
    بازدید: 4 بار
    فرمت فایل: docx
    حجم فایل: 87 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 32

    این تحقیق در مورد سیستم تولید به موقع در 32 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    فهرست

    مقدمه4

    تاریخچه JIT4

    تعریف عمومی JIT5

    تعریف JIT از نظر انجمن حسابداران رسمی آمریکا (AICPA): 5

    چرا برخی شرکت ها از سیستم JIT استفاده می کنند؟6

    تفاوت موجودی های سیستم کلاسیک با سیستم JIT6

    نگرش کلاسیک به موجودی ها 6

    نگرش سیستم JIT به موجودی ها 7

    عناصر و ویژگی های عمده ی سیستم JIT در فرآیند تولید7

    اهداف اجرای یک سیستم JIT9

    مزایای سیستم JIT در تولید9

    ساختار برنامه ریزی سیستم JIT10

    اندازه گیری کارایی در سیستم JIT10

    حسابداری سیستم JIT11

    نتیجه گیری.. 11

    اهداف اجرای یک سیستم JIT12

    مزایای سیستم JIT در تولید12

    اندازه گیری کارایی در سیستم JIT13

    اهداف اصلی تولید به موقع.. 14

    محدودیتهای سیستم تولید به موقع.. 14

    پیش نیازهای یک برنامه JIT15

    برنامه ریزی سیستم تولید به موقع.. 15

    رویکردها و اصول سیستم تولیدی JIT16

    رویکرد مدیریت تولیدی JIT16

    رویکرد مدیریت موجودی های JIT17

    رویکرد مدیریت کیفیت سیستم JIT18

    عامل زمان و سرعت در JIT20

    مدیریت کارخانه برای تولید بموقع.. 20

    اندازه گیری کارایی در JIT21

    دیدگاه های جدید و قدیم تولید: 22

    سیستم تولید به هنگام یا درست به موقع (JUST IN TIME) یا JIT: 23

    توجه به دسته های کوچک تولیدی: 24

    تنظیم و راه اندازی سریع و کم خرج ماشین آلات: 24

    استقرار ماشین آلات در نظام JIT (تولید به هنگام): 24

    روش های کاری استاندارد: 25

    روحیه مشارکت و همیاری: 25

    فروشندگان و تامین کنندگان: 26

    فشار آوردن در مقابل کشیدن : 26

    حل مسائل و مشکلات: 27

    بهبود مستمر و دائمی: 27

    کاهش هزینه در سازمان: 27

    “تولید به هنگام – فلسفه حذف تمام و کمال ضایعات”28

    نتیجه گیری.. 30

    منابع و ماخذ30

     

    مقدمه

    سیستم JIT عبارت از سیستمی است که مواد به موقع و به حد نیاز خریداری و همزمان در فرآیند تولید ، مصرف و به کالای ساخته شده در طی روز تبدیل شود و بلافاصله بسته بندی ، بارگیری و برای مشتریان ارسال گردد. چنین سیستم بسیار دقیق ، مستلزم برنامه ریزی دقیق ، هماهنگی موثر ، همکاری صمیمانه بین کارکنان و مدیران است و هنگامی تحقق پیدا می کند که فرهنگ سازمانی مطلوب و وجدان کاری واقعی و انضباط پذیری داوطلبانه و خود کنترلی در یک کار گروهی وجود داشته باشد. سیستم تولید به موقع ( Just-In-Time ) یکی از پیشرفته ترین سیستمهای برنامه ریزی است که در صدر هرم سیستمهای نوین برنامه ریزی و کنترل تولید قرار گرفته است .

    سیستم تولید به موقع که نخستین بار توسط تائیچی اونو در شرکت تویوتا به کار گرفته شد یکی از همین سیستمها است که به سرعت مورد توجه سایر شرکتهای ژاپنی قرار گرفت و با توجه به یکسان بودن فرهنگ خاص مورد نیاز این سیستم در اکثر شرکتهای ژاپنی اجرا گردیده و توسعه یافت . اما با گذشت حدود سه دهه از معرفی این نظام و علیرغم تلاشی که اکثر سازمانهای غیر ژاپنی در جهت بکارگیری اصول این نظام صرف کردند ، به دلایلی که درباره ی ایران هم صادق است ، یعنی برداشت و تعاریف پراکنده اصول و نظریات این سیستم ، توسعه و اشاعه آن از رشد قابل ملاحظه ای برخوردار نبوده و اکثر افراد آنرا تنها برنامه ای برای کنترل موجودی تلقی می نمایند. در حالی که حذف موجودی اضافی انبارها تنها یکی از اصول مورد اشاره و توجه این نظام می باشد .امروزه به لحاظ محدودیتهای اقتصادی و توسعه و پیچیدگی بازارها ، استفاده بهینه از منابع در دسترس و شناخت و پاسخگویی به موقع به خواسته های مشتری در بخش های مختلف بازار به امری اجتناب ناپذیر تبدیل گردیده و سازمانها را بر آن داشته تا با حذف ساختارها و روشهای کار سنتی ، سهم خود را در بازار حفظ نمایند .

    از دیگر فواید این سیستم می توان به کاهش قابل توجه کار درجریان ساخت ، زمان تحویل محصول به مشتری ، فضای مورد نیاز ، ضایعات ، ضایعات دورریز و دوباره کاری ، افزایش در بهره وری ، بهبود روابط با عرضه کنندگانی که بهتر و موفق تر هستند و نیروی کار دارای انگیزه ، راضی و با نشاط تر اشاره کرد .

    تاریخچه JIT

    تولید به موقع یک فلسفه ی مدیریت ژاپنی است که از اوایل دهه ی 1970 در بسیاری از مؤسسات تولیدی ژاپن مورد استفاده قرار گرفت . این فلسفه نخستین بار توسط تائیچی اونو در شرکت تویوتا به عنوان ابزاری برای بر آورده ساختن خواسته ی مشتری با حداقل تاخیر معرفی و به کار گرفته شد . به همین دلیل ، تائیچی اونو اغلب پدر سیستم تولید بهنگام نامیده می شود .

    کارخانجات تولید تویوتا اولین محلی بودند که نظام تولید بهنگام در آنها مطرح گردید . این سیستم در طول بحران نفتی سال 1973 مورد حمایت وسیعی قرار گرفت و پس از آن توسط بسیاری از سازمانهای دیگر انتخاب گردید .

    شوک نفتی و کاهش فزاینده ی سایر منابع طبیعی ، محرک اصلی انتخاب سراسری سیستم تولید بموقع بود . تویوتا توانست از طریق یک روش مدیریتی متفاوت با آنچه که در زمان خود مرسوم بود چالشهای روز افزون برای بقا را پشت سر بگذارد . این روش بر روی افراد ، کارخانجات و سیستمها متمرکز بود . تویوتا فهمیده بود که سیستم تولید بموقع تنها زمانی موفق خواهد شد که هر فرد در سازمان در اجرای آن مشارکت داشته باشد و کارخانه و فرایندها برای حداکثر ستانده و بهره وری سازماندهی شوند و برنامه های کیفیت تولید برای برآورده ساختن تقاضای واقعی زمان بندی گردند .

    اگرچه در آغاز کار این سیستم به عنوان روشی برای کاهش سطوح موجودی انبارهای ژاپنی مطرح بود ولی امروزه به یک فلسفه ی مدیریتی شامل مجموعه ای از علوم و در اختیار گرفتن یک سری جامع از اصول و تکنیکهای تولید گسترش یافته است.

    تعریف عمومی JIT

    « سیستمی جامع برای کنترل موجودی ها ی تولید است. در این سیستم هیچ موجودی مواد اولیه خریداری نمی شود و هیچ محصولی ساخته نمی شود مگر هنگامی که ضرورت ایجاب کند. این سیستم اساسا بر کاهش هزینه ها از طریق حذف موجودی های انبار تمرکز دارد.» به عبارت دیگر ، نظام (سیستم ) تولید به موقع، تفکر و نگرش نوین در اداره سازمانهای صنعتی است که با اصول، تکنیکها و روشهای خاصی، به دنبال حذف کامل اتلاف و افزایش بهره وری در تمامی فعالیتهای داخل و خارج سازمان می باشد .

    تعریف JIT از نظر انجمن حسابداران رسمی آمریکا (AICPA):

    فلسفه ی ساخت بر مبنای برنامه ی حذف ضایعات و هزینه های انبار داری و بهبود متوالی سود مندی. که شامل اقدام های موفقیت آمیزی از فعالیت های ساخت مورد نیاز محصول نهایی می شود ، از طراحی مهندسی تا تحویل ، به انضمام تمام مراحل تبدیل مواد خام به جلو . « عناصر اولیه ی داشتن موجودی مورد نیاز در زمانی که لازم است ، برای پیشرفت کیفیت و به صفر رساندن معایب با هدایت زمان و کاستن زمان هر مرحله با بازبینی تغییرات عملیات های خود و به انجام رساندن این سفارشات با حداقل هزینه »

    چرا برخی شرکت ها از سیستم JIT استفاده

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : تحقیق سیستم تولید به موقع , سیستم تولید به موقع , JIT , سیستم JIT , محدودیتهای سیستم تولید به موقع , مدیریت تولید , تولید به هنگام , مدیریت تولید , مدیریت محصول

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

نام محصول:دانلود تحقیق درباره ترانس ولتاژ و جریان

نام محصول:دانلود تحقیق درباره ترانس ولتاژ و جریان

RSS feed.

  • نام محصول:دانلود تحقیق درباره ترانس ولتاژ و جریان
    نام محصول:دانلود تحقیق درباره ترانس ولتاژ و جریان – فروشگاه فایل دانش آموز

    نام محصول : دانلود تحقیق درباره ترانس ولتاژ و جریان

    دسته : برق، الکترونیک، مخابرات
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 8 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 5

    توضیحات کوتاه:
    دانلود تحقیق درباره ترانس ولتاژ و جریان
    تعداد صفحات5
    نوع فایل word (قابل ویرایش)

    توضیحات کامل:

    ترانس ولتاژ(( PT
    به دلیل  این که ولتاژ  ورودی  پست  متناسب با ولتاژ  وسایل اندازه گیری و منبع تغذیه رله ها و مدارهای کنترل نمی باشد از ترانس ولتاژ استفاده می کنند . این ترانس بصورت موازی در مدار قرار می گیرد و ولتاژ 66 کیلو ولت  ورودی را  به 105 ولت  به منظور  اندازه گیری  ولتاژ  و تغذیه  رله ها و مدارهای کنترل تبدیل می کند.

    ترانس جریان (CT)
    ترانس جریان به صورت سری در مدار قرار می گیرد که بسته به کد آن ، جریان را به نسبت 600 به 5  یا 1200 به 5 تبدیل می کند .   


    تضمین خرید
    x

    این مطالب را نیز ببینید!

    نام محصول : پکیج نمونه سوالات برنامه ریزی مشارکتی رشته علوم اجتماعی پیام نور دسته ...

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

گزارش کارآموزی مسکونی 8 واحدی

گزارش کارآموزی مسکونی 8 واحدی

RSS feed.

  • گزارش کارآموزی مسکونی 8 واحدی
    گزارش کارآموزی مسکونی 8 واحدیدسته:
    عمران

    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 8624 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 40

    گزارش کارآموزی مسکونی 8 واحدی در 40 صفحه ورد قابل ویرایش

    قیمت فایل فقط 4,000 تومان

    خرید

    گزارش کارآموزی پروژه مسکونی 8 واحدی در 40 صفحه ورد قابل ویرایش

    فهرست مطالب

    عنوان                
                     
                     
                     
                   صفحه

    مقـدمـه 1

    دستورالعملهای حفاظتی و ایمنی کارگاه های ساختمانی. 1

    آشنایی کلی با مکان کار آموزی: 2

    پاک سازی : 3

    خاکبرداری: 10

    پـیـاده کـردن نـقـشـه: 6

    قـالـب بـنـدی فنداسیون: 8

    بـتـون مگــر: 10

    آرماتوربندی: 11

    نحوه ی آرماتوربندی: 12

    خم کردن آرماتور : 13

    علت استفاده فولاد و میل گرد در ساختمانها و پی: 16

    بتن ریزی فنداسیون : 19

    طرح اختلاط بتن : 23

    سقف : 33

    مقـدمـه 

    محل کارآموزی در شهر گرگان بوده و کارگاهی کـه در آنجا مشغول بـه
    گـذرانـدن دوره ی کـارآمـوزی بـودیم عملیات خاک برداری از یک زمین
    تا اجرای سقف اول بطول انجامید.

    دستورالعملهای حفاظتی و ایمنی کارگاه های ساختمانی

    اجرای کـارهـای ساختمانی شـامـل مراحـل متعددی است که ضمن آن
    افراد با ماشین آلات ساختمانی، ابزار و مصالح گوناگون سروکار
    دارند . این روابط ویژگی ها امکان وقـوع حوادث را بـرای نیروی
    انسـانی را افـزایش می دهـنـد . محـافظت از افراد انسانی در قبال
    حوادث نـاشـی از کـار از اهمیت ویژه ای برخوردار اسـت . از این رو
    بـاید ابـزار و ماشین آلات بـه طور مستمر مورد بازرسی کامل قرار
    گـرفـتـه و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل شود . در بکار گیری
    ماشین ها نیز باید از افراد با تجربه استفاده شود . برای تامین
    ایمنی کارگاه هـای ساختمانی بـاید همه ی کـارهـا بـا دقت و برنامه
    ریزی دقیق انجام گیرند. در ضمن باید دقت داشته باشیم و کـه هنگام
    کار یا تخلیه ی مصالح مزاحمتی برای همسایگان و سایرین ایجاد نشود.
    همچنین از انجام کارهای پر سر و صدا در شب خودداری شود . در صورتی
    که لازم است کاری در شب انجام شود باید قبلا اجازه ی شهرداری و
    مقامات مسئول کسب شـود .

    آشنایی کلی با مکان کار آموزی:

    مکان کـار آمـوزی یک زمین می باشد . پروژه اجرای یک سازه
    آپارتمانی چهار طبقه هشت واحدی با سیستم اسکلت بتنی مـورد نـظـر
    اسـت .

    اینک مـا در مرحله پاک سازی زمین می باشیم لذا ابتدا مراحلی را
    کـه قبل از پاک سازی بـاید بگذرانیم ذیلاً  ذکـر می نماییم :

    ابـتدا کارفرما موظف است بـرای انجام مراحل قانونی و کسب مجوز پاک
    سازی بـه شهرداری و دیگر مراجع ذیربط مراجعه کند .

    پس از انجام مراحل قانونی و کسب مجوز پاک سازی کارفرما موظف
    بـدادن تعهـدی مبنی بـر عدم ایجاد مزاحمت و سلب آسایش بـرای
    همسایگان و عـدم ایجاد سد معبر در خیابان به هنگام ساخت و پاک
    سازی می باشد . در ضمن کار فرما موظف به تعهد مبنی بر جلو گیری از
    تخریب و صدمه به ساختمان های مجاور هنگام پاک سازی و سـاخت و سـاز
    می باشد .پس از انجام مراحل بالا و گـرفتن مجوز پاک سازی با اجازه
    مهندس ناظر و با احتیاط کامل و ارائه تمهیداتی خاص در هنگـام پاک
    سازی جهت جلو گیری از آسیب بـه ساختمانهای مجاور شروع بـه پاک
    سازی خرابه می نماییم.

    پس از اخذ مجوز پاک سازی از شهرداری و قبل از پاک سازی خرابه باید
    سـازمانهای مربوطه از قبیل سازمان آب برق گـاز … را در امور کار
    قرار  داده و هماهنگی هـای لازم را بعمل آوریم و نسبت به نصب
    آنها اقدام نماییم .

    پاک سازی :

    کارفرما برای صرفه جویی در وقت و هزینه عملیات پاک سازی  و
    گودبرداری را به یک اکیپ پیمانکار سپـرده و پـس از بستن قـرار داد
    پیمانکـار طبق قرار داد منعقد شده موظف می شود خرابه پر از زباله
    جات را تمیز کرده و به بیرون از کارگاه منتقل کند.

    یک نکته حائز اهمیت در پروژه های عمرانی و ساخت و ساز رعایت کامل
    نکات ایمنی می باشد.  می دانیم که امروزه طبق آئین نامه
    سازمان نظام مهندسی ایران سازه های بتننی که با سیستم دیوار باربر
    اجرا می شوند باید دارای شناژ بندی افقی و عمودی طبق قوانین مندرج
    در آئین نامه باشند. می دانیم که این عمل برای مقابله سازه با
    نیروهای جانبی می باشد.

    حال با توجه به اینکه کشور ما در منطقه ی زلزله خیز قرار گرفته
    اجرای این نکته از الزامات و دارای اهمیت فوق آلعاده ای می باشد.

    خاکبرداری:

    یـک لـودر چـرخ لاستیکی بـه کـارگاه آورده شد و سپس لودر شروع به
    کار کرد. سپس خاک حاصله را توسط همان لودر در یک کامیون بارگیری
    کرده و بـه مکان دیگری انتقال دادیم.

    برای عبور و مرور لودر هنگام خاکبرداری به محل کارگاه یک رمپ
    ایجاد کرده بودیم که پـس از اتمام کار لودر آن را توسط کارگران و
    دست افزار ساختمانی دستی بیل و کلنگ تخریب نمودیم .

    کـارگـران به وسیله ی بیل و کلنگ مشغول تخریب و خاک برداری رمـپ
    گردیدند. پس از اتمام کـار و پـایان این مرحله سطح کار ــ زمین
    کارگاه ــ را کاملا آب داده و توسط غلتک دستی کوبیدند.تا سطح کـار
    کاملا متراکم شود و بعدهـا در اثـر وزن ساختمان نشست نـکـنـد .

    البته باید  متذکر شوم که قبل از شروع به گودبرداری باید
    درخت و بوتـه های احتمالی را که در محل کارگاه موجود است از محل
    کار جمع آوری نمود که به این کار عملیات بوته کنی می گویند.

    همچنین باید محل چاه های قدیمی یا تختـه سنگ و موانعی را که ممکن
    است موجب حادثه شوند شناسایی و نسبت به ایمن سازی آنها اقدام
    نمود. و نیز اگر با گود برداری پایداری ساختمان هـای مجاور دچـار
    مخاطره می شود بـاید از ایمنی آنها بوسیله شمع بندی زیر پایه هـا،
    سپر و مهار کردن ساختمان هـا بطور مطمئن اطمینان حاصل نمود.

    این عوامل حفاظتی باید تـا رفع خطر مرتباً به وسیله ی اشخاص
    ذیصلاح بـازدید شـونـد تـا موجبات حفاظت مـوثـر ساختمان هـای
    مجاور و امنیـت جانی کـارگـران و هـمـسـایـه هـا نـیـز تـامیـن
    بـاشـد. پیمانکارموظف است تجهیزات ایمنی لازم بـرای حفاظت کارگران
    را در اختیار آنها قرار دهـد. در حفاری با بیل و کلنگ کارگران
    باید فاصله کافی ازیکدیگر داشته باشند. در گـودالـهـا و شیارهـای
    عمیق کـه عمق آنها از یک مـتـر بیشتر باشد نباید کارگران را به
    تنهایی بکار گمارد .

    خاکـبـرداری در زمین هـای بـا رطـوبـت طبیعی را می تـوان تـا عمق
    یک مـتـر، بـرای مـاسـه 25/1  مـتـر، برای ماسه رس دار 5/1
     مـتـر، بـرای خـاک رس 2  مـتـر و برای خاک بسیار
    متراکم را بدون پایه هـای ایمنی، سپر و حائل انجام داد. در سـایر
    موارد بـا تـوجـه بـه جنس خاک ، عمق گـودبـرداری و شرایط ترافیکی
    اطراف تدابیر ایمنی لازم توسط مسئولان اتخاذ می گـردد. لازم ذکر
    است که خاک این منطقه از جنس رس می باشد.

    پـیـاده کـردن نـقـشـه:

    هدف از پیاده کردن نقشه به معنی انـتـقـال نقشه ساختمان از روی
    کاغذ بر روی زمین با ابعاد اصلی می باشد. بطوریکه محل دقیق پی ها
    و ستون هـا و ابعاد آنها روی زمین مشخص گردد. در موقع پیاده کردن
    نقشه از نقشه ی پی کنی استفاده می شـود. بـرای نقشه ی ساختمان
    هـای مهم معمولا از دوربین نقشـه بـرداری استفاده می شـود. برای
    نقشه ی ساختمان های کوچک و معمولی از مـتـر و ریسمان کـار استفاده
    می شـود .

    کــارگــران بـا حـضـور مهندس نـاظـر بـه پیاده کـردن دقیق نقشه
    فونداسیون اقـدام کـردنـد. بـه گـونـه ای که به وسیله ی متر،
    ریسمان کار و گچ  کاملا ابعاد فونداسیون را مشخص کرده و آن
    را در زمین پیاده کـردنـد.

    بتن ریزی فنداسیون :

    بـتـن تـشکـیل شده از دانـه هـای سنگی بـه اضافه ی سیمان وآب است.
    کـه سیمان و آب تشکیل خمیـر سیمان را می دهـنـد . خمیر سیمان کـه
    در واقـع مخلوط سیمان و آب می باشد در اثر واکنش شیمیایی سیمان و
    آب روند سخت شـدن را طـی می کـنـد  و در نتیجه دانه که شامل
    ماسه و شن یا سنگ شکسته می باشد را به صورت توده ی سنگ مانندی به
    یکدیگرمی چسباند که به بتن سخت شده معروف است . البته به آن سنگ
    مصنوعی نیز می گویند .

    دانه های سنگی عموما به دو گروه ریز و درشت تقسیم می شوند . دانـه
    هـای ریز از ماسه طبیعی یا کارخانه ای که اندازه ی ذرات آنها تا
    یک چهارم اینچ می رسد تشکیل شده و دانه های درشت دانه هایی است
    کـه روی الک شماره 16 باقی می ماند .

    همانطور که گفتیم خمیر سیمان از مخلوط سیمان و آب تشکیل شده و چون
    به طور کامل اشباع نمی شود پس هوا نیز در آن وجود دارد .

    خمیر سیمان معمولا حدود 25  تا 40  درصد کـل حجم بتن را
    در بـر می گیرد که حجم مطلق سیمان معمولا بین 7  تا 15
     درصد و حجم آب از 14  تا 21  درصد است . مقدار
    هوا در بتن تا حدود 8  درصد حجم بتون تغییر می کند که البته
    این مقدار به اندازه درشت ترین دانه ها بستگی دارد.

    از آنجا که دانه ها حدودا 60  تا 75  درصد بتون را
    شامـل می شـود

    انتخاب آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است . دانـه هـا باید از
    موادی تشکیل یافته باشند که دارای مقاومت کافی بوده و در مقابل
    شرایط محیطی مقاوم بـاشـنـد . کیفیت بتن تا حد زیادی به کیفیت
    خمیر سیمان بستگی دارد . در بتنی که به طور صحیح ساخته می شود هر
    یک از دانه هـا کاملا به خمیر سیمان آغشته می شود و تمامی فضای
    موجود بین دانه ها کاملا با خمیر سیمان پر می شود. دانه های درشت
    باید به حدی مصرف شـود کـه فضای خالی در بتون ایـجـاد نکند . یعنی
    مانع مخلوط شدن دانه های کوچکتر نشود و فضای بین دانه های درشت را
    دانه های متوسط پر نمایند .

    مصرف دانـه هـای متوسط هم باید به حدی باشد که جای دانه های درشت
    را نگیرد . بتنی کـه دارای دانه بندی متعادل باشد از مقاومت
    بالایی برخوردار خواهد بود .

    مصرف دانـه هـای ریز ، سیمان و آب هم باید به حدی باشد که کاملا
    اطراف کلیه ی دانه ها را آغشته نماید و فضای خالی دانه ها را
    بپوشاند. اگر مصرف دانه های ریز زیاد باشد بتن معایب زیر را پیدا
    خواهد نمود :

    1 ــ  مقاومت فشاری بتن کم می شود .

    2 ــ  سیمان مصرفی مورد نیاز بتن زیاد خواهد شد .

    3 ــ  بتن به آب زیادی احتیاج خواهد داشت که بعد ازسخت شدن
    به صورت حباب های هوا در بتون باقی خواهد ماند .

    علت اینکه مقاومت فشاری بتون کم می شود دلیل مستقیم با مصرف آب
    زیاد و سیمان زیاد دارد . چرا که هر کدام مقاومت فشاری بتن را به
    گونه ای کـه توضیح می دهیم کم خواهد نمود .

    ــ مصرف آب زیاد : زیرا همانطور که گفته شد بعد از سخت شدن بتن
    ایجاد خلا در بتن می نماید و هرچه تخلخل بتون زیاد باشد مقاومت آن
    کمترخواهد شد . ما در هنگام ساخت بتون به دنبال دستیابی بـه یـک
    جسم متراکم و تـوپـر هستیم . هنگام اضافه کردن آب باید در نظر
    داشته باشیم کـه آب مصرفی در حدی باشد که بتن اولا براحتی جابجا
    شود یعنی آب باعث لغزاندن دانه های سنگی روی همدیگر شود و ثانیاً
    آب مورد نیاز جهت انجام فعالیت شیمیایی و هیدراتاسیون سیمان فراهم
    گردد .

    در زیر برخی از مزایای ناشی از کاهش آب در بتون را شرح می دهیم :

    1 ــ افزایش مقاومت فشاری و خمشی

    2 ــ باعث افزایش قابلیت آب بندی بتن می گردد

    3 ــ افزایش مقاومت و پایداری بتن در مقابل عوامل جوی

    4 ــ چسبندگی بهتر بین میلگرد و بتون

    پس هر اندازه آب کمتری در بتون استفاده شود بتون مرغوب تری بدست
    می آید به شرط آنکه بتوان آنرا به طور صحیح مخلوط و متراکم نمود .

    مصرف زیاد سیمان در بتن : سیمان اگر با آب مخلوط شود فقط کار یک
    ماده ی چسباننده را انجام می دهد.

    پس دانه های سنگی در بتن توسط سیمان به هم چسبانده می شود. این
    دانـه های سنگی هستند که باید مقاومت کافی در مقابل عوامل مختلف
    را دارا باشند.

    اگر جای مواد سنگی را در بتن مواد دیگری بگیرند طبیعتاً از مقاومت
    بتون کاسته می شود . هنگامی که در هنگام ساخت بتن مقدار سیمان
    زیاد بـاشـد جـای دانـه هـای سـنگـی را اشغال خواهـد کرد در نتیجه
    مقاومت بتون را کـم خواهد کرد . در ثانی از لحاظ اقتصادی نیز
    مقرون به صرفه نخواهد بـود کـه مصرف سیمان را زیاد نماییم زیرا
    هـزینـه ی تهیه ی دانـه های سنگی خیلی کمتر از هزینه ی تهیه ی
    سیمان خواهد بود.

    مصرف زیاد ماسه در بتون : تقریبا تـوضیح در این بـاره مشابه توضیح
    مصرف زیاد سیمان خواهد بـود .

    مصرف سیمان در صورتی در بتون کـم خواهـد شد کـه سطح دانـه هایی
    کـه سیمان می خواهد آنها را بـه همدیگـر بچسباند کـم شود و این
    نیز در صورتی ممکن خواهد بود که دانه بندی درشت تر باشد. هرچه
    دانه های سنگی درشت تر باشد مصرف سیمان نیز لزوماً کمتر می شود
    چراکه سطحی که سیمان می خواهد دانه ها را بهمدیگـر بچسباند کمتر
    می شود و هـرچـه مصرف ماسه در بتون زیاد شود سطح جانبی دانـه هـای
    بتون نسبت به حجم زیاد شده و لذا باید برای چسباندن آنها سیمان
    بیشتری مصرف نمود .

    طرح اختلاط بتن :

    مواد تشکیل دهنده ی بتون در ابتدا به طور جداگانه است که باید
    برای ساختن با هم مخلوط شوند . ترتیب تغذیه ی این مواد در هنگام
    ساخت نقش مهمی در یکنواختی بتن دارد . بـا این وجود با تغییر
    ترتیب تغذیه ی این مواد همچنان می توان بتون خوبی تولید کرد .

    زمـان افـزودن آب تعداد دور کـل دیـگ مخلوط کـن و سرعت دوران آن
    باید کنترل شوند . عوامل مهم دیگر در اختلاط عبارتند از اندازه هر
    پیمانه نسبت به اندازه دیـگ مخلوط کـن ، زمـان مخلوط کـردن ،
    پیمانه کـردن و اختلاط ، طراحی و شبکه بندی دیگ و تیغه های مخلوط
    کن .

    بتونی که تازه مخلوط می شود باید حالت نیمه پلاستیک و روانی داشته
    باشد . بـه گـونـه ای کـه بتوان آن را بـه راحتی شکل داد و در
    درون قالب قرار داد . بتون پلاستیک بتونی است کـه قابلیت خمیری
    دارد و شکـل پـذیـری آن مـانند خمیر خاک رس در صنعت سفالسازی است.
    در هنگام حمل نباید جدایی اجزا از هـم صورت گیرد .  وقتی کـه
    بتون سخت می شود مخلوط یک نواختی از مواد متشکله بدست می دهد .

    گزارش کارآموزی مسکونی 8 واحدی در 40 صفحه ورد قابل
    ویرایش

    فهرست مطالب
    عنوان                
                     
                     
                     
                   صفحه
    مقـدمـه 1
    دستورالعملهای حفاظتی و ایمنی کارگاه های ساختمانی. 1
    آشنایی کلی با مکان کار آموزی: 2
    پاک سازی : 3
    خاکبرداری: 10
    پـیـاده کـردن نـقـشـه: 6
    قـالـب بـنـدی فنداسیون: 8
    بـتـون مگــر: 10
    آرماتوربندی: 11
    نحوه ی آرماتوربندی: 12
    خم کردن آرماتور : 13
    علت استفاده فولاد و میل گرد در ساختمانها و پی: 16
    بتن ریزی فنداسیون : 19
    طرح اختلاط بتن : 23
    سقف : 33

    مقـدمـه 
    محل کارآموزی در شهر گرگان بوده و کارگاهی کـه در آنجا مشغول بـه
    گـذرانـدن دوره ی کـارآمـوزی بـودیم عملیات خاک برداری از یک زمین
    تا اجرای سقف اول بطول انجامید.دستورالعملهای حفاظتی و ایمنی
    کارگاه های ساختمانیاجرای کـارهـای ساختمانی شـامـل مراحـل متعددی
    است که ضمن آن افراد با ماشین آلات ساختمانی، ابزار و مصالح
    گوناگون سروکار دارند . این روابط ویژگی ها امکان وقـوع حوادث را
    بـرای نیروی انسـانی را افـزایش می دهـنـد . محـافظت از افراد
    انسانی در قبال حوادث نـاشـی از کـار از اهمیت ویژه ای برخوردار
    اسـت . از این رو بـاید ابـزار و ماشین آلات بـه طور مستمر مورد
    بازرسی کامل قرار گـرفـتـه و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل شود
    . در بکار گیری ماشین ها نیز باید از افراد با تجربه استفاده شود
    . برای تامین ایمنی کارگاه هـای ساختمانی بـاید همه ی کـارهـا بـا
    دقت و برنامه ریزی دقیق انجام گیرند. در ضمن باید دقت داشته باشیم
    و کـه هنگام کار یا تخلیه ی مصالح مزاحمتی برای همسایگان و سایرین
    ایجاد نشود. همچنین از انجام کارهای پر سر و صدا در شب خودداری
    شود . در صورتی که لازم است کاری در شب انجام شود باید قبلا اجازه
    ی شهرداری و مقامات مسئول کسب شـود .

     آشنایی کلی با مکان کار آموزی:
    مکان کـار آمـوزی یک زمین می باشد . پروژه اجرای یک سازه
    آپارتمانی چهار طبقه هشت واحدی با سیستم اسکلت بتنی مـورد نـظـر
    اسـت .
    اینک مـا در مرحله پاک سازی زمین می باشیم لذا ابتدا مراحلی را
    کـه قبل از پاک سازی بـاید بگذرانیم ذیلاً  ذکـر می نماییم
    :
    ابـتدا کارفرما موظف است بـرای انجام مراحل قانونی و کسب مجوز پاک
    سازی بـه شهرداری و دیگر مراجع ذیربط مراجعه کند .
    پس از انجام مراحل قانونی و کسب مجوز پاک سازی کارفرما موظف
    بـدادن تعهـدی مبنی بـر عدم ایجاد مزاحمت و سلب آسایش بـرای
    همسایگان و عـدم ایجاد سد معبر در خیابان به هنگام ساخت و پاک
    سازی می باشد . در ضمن کار فرما موظف به تعهد مبنی بر جلو گیری از
    تخریب و صدمه به ساختمان های مجاور هنگام پاک سازی و سـاخت و سـاز
    می باشد .پس از انجام مراحل بالا و گـرفتن مجوز پاک سازی با اجازه
    مهندس ناظر و با احتیاط کامل و ارائه تمهیداتی خاص در هنگـام پاک
    سازی جهت جلو گیری از آسیب بـه ساختمانهای مجاور شروع بـه پاک
    سازی خرابه می نماییم.
    پس از اخذ مجوز پاک سازی از شهرداری و قبل از پاک سازی خرابه باید
    سـازمانهای مربوطه از قبیل سازمان آب برق گـاز … را در امور کار
    قرار  داده و هماهنگی هـای لازم را بعمل آوریم و نسبت به نصب
    آنها اقدام نماییم .

     پاک سازی :
    کارفرما برای صرفه جویی در وقت و هزینه عملیات پاک سازی  و
    گودبرداری را به یک اکیپ پیمانکار سپـرده و پـس از بستن قـرار داد
    پیمانکـار طبق قرار داد منعقد شده موظف می شود خرابه پر از زباله
    جات را تمیز کرده و به بیرون از کارگاه منتقل کند.
    یک نکته حائز اهمیت در پروژه های عمرانی و ساخت و ساز رعایت کامل
    نکات ایمنی می باشد.  می دانیم که امروزه طبق آئین نامه
    سازمان نظام مهندسی ایران سازه های بتننی که با سیستم دیوار باربر
    اجرا می شوند باید دارای شناژ بندی افقی و عمودی طبق قوانین مندرج
    در آئین نامه باشند. می دانیم که این عمل برای مقابله سازه با
    نیروهای جانبی می باشد.
    حال با توجه به اینکه کشور ما در منطقه ی زلزله خیز قرار گرفته
    اجرای این نکته از الزامات و دارای اهمیت فوق آلعاده ای می
    باشد. 

     خاکبرداری:
    یـک لـودر چـرخ لاستیکی بـه کـارگاه آورده شد و سپس لودر شروع به
    کار کرد. سپس خاک حاصله را توسط همان لودر در یک کامیون بارگیری
    کرده و بـه مکان دیگری انتقال دادیم.

    برای عبور و مرور لودر هنگام خاکبرداری به محل کارگاه یک رمپ
    ایجاد کرده بودیم که پـس از اتمام کار لودر آن را توسط کارگران و
    دست افزار ساختمانی دستی بیل و کلنگ تخریب نمودیم .
    کـارگـران به وسیله ی بیل و کلنگ مشغول تخریب و خاک برداری رمـپ
    گردیدند. پس از اتمام کـار و پـایان این مرحله سطح کار ــ زمین
    کارگاه ــ را کاملا آب داده و توسط غلتک دستی کوبیدند.تا سطح کـار
    کاملا متراکم شود و بعدهـا در اثـر وزن ساختمان نشست نـکـنـد
    .
    البته باید  متذکر شوم که قبل از شروع به گودبرداری باید
    درخت و بوتـه های احتمالی را که در محل کارگاه موجود است از محل
    کار جمع آوری نمود که به این کار عملیات بوته کنی می گویند.
    همچنین باید محل چاه های قدیمی یا تختـه سنگ و موانعی را که ممکن
    است موجب حادثه شوند شناسایی و نسبت به ایمن سازی آنها اقدام
    نمود. و نیز اگر با گود برداری پایداری ساختمان هـای مجاور دچـار
    مخاطره می شود بـاید از ایمنی آنها بوسیله شمع بندی زیر پایه هـا،
    سپر و مهار کردن ساختمان هـا بطور مطمئن اطمینان حاصل نمود.
    این عوامل حفاظتی باید تـا رفع خطر مرتباً به وسیله ی اشخاص
    ذیصلاح بـازدید شـونـد تـا موجبات حفاظت مـوثـر ساختمان هـای
    مجاور و امنیـت جانی کـارگـران و هـمـسـایـه هـا نـیـز تـامیـن
    بـاشـد. پیمانکارموظف است تجهیزات ایمنی لازم بـرای حفاظت کارگران
    را در اختیار آنها قرار دهـد. در حفاری با بیل و کلنگ کارگران
    باید فاصله کافی ازیکدیگر داشته باشند. در گـودالـهـا و شیارهـای
    عمیق کـه عمق آنها از یک مـتـر بیشتر باشد نباید کارگران را به
    تنهایی بکار گمارد .
    خاکـبـرداری در زمین هـای بـا رطـوبـت طبیعی را می تـوان تـا عمق
    یک مـتـر، بـرای مـاسـه 25/1  مـتـر، برای ماسه رس دار 5/1
     مـتـر، بـرای خـاک رس 2  مـتـر و برای خاک بسیار
    متراکم را بدون پایه هـای ایمنی، سپر و حائل انجام داد. در سـایر
    موارد بـا تـوجـه بـه جنس خاک ، عمق گـودبـرداری و شرایط ترافیکی
    اطراف تدابیر ایمنی لازم توسط مسئولان اتخاذ می گـردد. لازم ذکر
    است که خاک این منطقه از جنس رس می باشد.پـیـاده کـردن
    نـقـشـه:
    هدف از پیاده کردن نقشه به معنی انـتـقـال نقشه ساختمان از روی
    کاغذ بر روی زمین با ابعاد اصلی می باشد. بطوریکه محل دقیق پی ها
    و ستون هـا و ابعاد آنها روی زمین مشخص گردد. در موقع پیاده کردن
    نقشه از نقشه ی پی کنی استفاده می شـود. بـرای نقشه ی ساختمان
    هـای مهم معمولا از دوربین نقشـه بـرداری استفاده می شـود. برای
    نقشه ی ساختمان های کوچک و معمولی از مـتـر و ریسمان کـار استفاده
    می شـود .
    کــارگــران بـا حـضـور مهندس نـاظـر بـه پیاده کـردن دقیق نقشه
    فونداسیون اقـدام کـردنـد. بـه گـونـه ای که به وسیله ی متر،
    ریسمان کار و گچ  کاملا ابعاد فونداسیون را مشخص کرده و آن
    را در زمین پیاده کـردنـد. بتن ریزی فنداسیون :
    بـتـن تـشکـیل شده از دانـه هـای سنگی بـه اضافه ی سیمان وآب است.
    کـه سیمان و آب تشکیل خمیـر سیمان را می دهـنـد . خمیر سیمان کـه
    در واقـع مخلوط سیمان و آب می باشد در اثر واکنش شیمیایی سیمان و
    آب روند سخت شـدن را طـی می کـنـد  و در نتیجه دانه که شامل
    ماسه و شن یا سنگ شکسته می باشد را به صورت توده ی سنگ مانندی به
    یکدیگرمی چسباند که به بتن سخت شده معروف است . البته به آن سنگ
    مصنوعی نیز می گویند .
    دانه های سنگی عموما به دو گروه ریز و درشت تقسیم می شوند . دانـه
    هـای ریز از ماسه طبیعی یا کارخانه ای که اندازه ی ذرات آنها تا
    یک چهارم اینچ می رسد تشکیل شده و دانه های درشت دانه هایی است
    کـه روی الک شماره 16 باقی می ماند .
    همانطور که گفتیم خمیر سیمان از مخلوط سیمان و آب تشکیل شده و چون
    به طور کامل اشباع نمی شود پس هوا نیز در آن وجود دارد .
    خمیر سیمان معمولا حدود 25  تا 40  درصد کـل حجم بتن را
    در بـر می گیرد که حجم مطلق سیمان معمولا بین 7  تا 15
     درصد و حجم آب از 14  تا 21  درصد است . مقدار
    هوا در بتن تا حدود 8  درصد حجم بتون تغییر می کند که البته
    این مقدار به اندازه درشت ترین دانه ها بستگی دارد.
    از آنجا که دانه ها حدودا 60  تا 75  درصد بتون را
    شامـل می شـود
    انتخاب آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است . دانـه هـا باید از
    موادی تشکیل یافته باشند که دارای مقاومت کافی بوده و در مقابل
    شرایط محیطی مقاوم بـاشـنـد . کیفیت بتن تا حد زیادی به کیفیت
    خمیر سیمان بستگی دارد . در بتنی که به طور صحیح ساخته می شود هر
    یک از دانه هـا کاملا به خمیر سیمان آغشته می شود و تمامی فضای
    موجود بین دانه ها کاملا با خمیر سیمان پر می شود. دانه های درشت
    باید به حدی مصرف شـود کـه فضای خالی در بتون ایـجـاد نکند . یعنی
    مانع مخلوط شدن دانه های کوچکتر نشود و فضای بین دانه های درشت را
    دانه های متوسط پر نمایند .
    مصرف دانـه هـای متوسط هم باید به حدی باشد که جای دانه های درشت
    را نگیرد . بتنی کـه دارای دانه بندی متعادل باشد از مقاومت
    بالایی برخوردار خواهد بود .
    مصرف دانـه هـای ریز ، سیمان و آب هم باید به حدی باشد که کاملا
    اطراف کلیه ی دانه ها را آغشته نماید و فضای خالی دانه ها را
    بپوشاند. اگر مصرف دانه های ریز زیاد باشد بتن معایب زیر را پیدا
    خواهد نمود :
    1 ــ  مقاومت فشاری بتن کم می شود .
    2 ــ  سیمان مصرفی مورد نیاز بتن زیاد خواهد شد .
    3 ــ  بتن به آب زیادی احتیاج خواهد داشت که بعد ازسخت شدن
    به صورت حباب های هوا در بتون باقی خواهد ماند .
    علت اینکه مقاومت فشاری بتون کم می شود دلیل مستقیم با مصرف آب
    زیاد و سیمان زیاد دارد . چرا که هر کدام مقاومت فشاری بتن را به
    گونه ای کـه توضیح می دهیم کم خواهد نمود .
    ــ مصرف آب زیاد : زیرا همانطور که گفته شد بعد از سخت شدن بتن
    ایجاد خلا در بتن می نماید و هرچه تخلخل بتون زیاد باشد مقاومت آن
    کمترخواهد شد . ما در هنگام ساخت بتون به دنبال دستیابی بـه یـک
    جسم متراکم و تـوپـر هستیم . هنگام اضافه کردن آب باید در نظر
    داشته باشیم کـه آب مصرفی در حدی باشد که بتن اولا براحتی جابجا
    شود یعنی آب باعث لغزاندن دانه های سنگی روی همدیگر شود و ثانیاً
    آب مورد نیاز جهت انجام فعالیت شیمیایی و هیدراتاسیون سیمان فراهم
    گردد .
    در زیر برخی از مزایای ناشی از کاهش آب در بتون را شرح می دهیم
    :
    1 ــ افزایش مقاومت فشاری و خمشی
    2 ــ باعث افزایش قابلیت آب بندی بتن می گردد
    3 ــ افزایش مقاومت و پایداری بتن در مقابل عوامل جوی
    4 ــ چسبندگی بهتر بین میلگرد و بتون
    پس هر اندازه آب کمتری در بتون استفاده شود بتون مرغوب تری بدست
    می آید به شرط آنکه بتوان آنرا به طور صحیح مخلوط و متراکم نمود
    .
    مصرف زیاد سیمان در بتن : سیمان اگر با آب مخلوط شود فقط کار یک
    ماده ی چسباننده را انجام می دهد.
    پس دانه های سنگی در بتن توسط سیمان به هم چسبانده می شود. این
    دانـه های سنگی هستند که باید مقاومت کافی در مقابل عوامل مختلف
    را دارا باشند.
    اگر جای مواد سنگی را در بتن مواد دیگری بگیرند طبیعتاً از مقاومت
    بتون کاسته می شود . هنگامی که در هنگام ساخت بتن مقدار سیمان
    زیاد بـاشـد جـای دانـه هـای سـنگـی را اشغال خواهـد کرد در نتیجه
    مقاومت بتون را کـم خواهد کرد . در ثانی از لحاظ اقتصادی نیز
    مقرون به صرفه نخواهد بـود کـه مصرف سیمان را زیاد نماییم زیرا
    هـزینـه ی تهیه ی دانـه های سنگی خیلی کمتر از هزینه ی تهیه ی
    سیمان خواهد بود.
    مصرف زیاد ماسه در بتون : تقریبا تـوضیح در این بـاره مشابه توضیح
    مصرف زیاد سیمان خواهد بـود .
    مصرف سیمان در صورتی در بتون کـم خواهـد شد کـه سطح دانـه هایی
    کـه سیمان می خواهد آنها را بـه همدیگـر بچسباند کـم شود و این
    نیز در صورتی ممکن خواهد بود که دانه بندی درشت تر باشد. هرچه
    دانه های سنگی درشت تر باشد مصرف سیمان نیز لزوماً کمتر می شود
    چراکه سطحی که سیمان می خواهد دانه ها را بهمدیگـر بچسباند کمتر
    می شود و هـرچـه مصرف ماسه در بتون زیاد شود سطح جانبی دانـه هـای
    بتون نسبت به حجم زیاد شده و لذا باید برای چسباندن آنها سیمان
    بیشتری مصرف نمود .طرح اختلاط بتن :
    مواد تشکیل دهنده ی بتون در ابتدا به طور جداگانه است که باید
    برای ساختن با هم مخلوط شوند . ترتیب تغذیه ی این مواد در هنگام
    ساخت نقش مهمی در یکنواختی بتن دارد . بـا این وجود با تغییر
    ترتیب تغذیه ی این مواد همچنان می توان بتون خوبی تولید کرد .
    زمـان افـزودن آب تعداد دور کـل دیـگ مخلوط کـن و سرعت دوران آن
    باید کنترل شوند . عوامل مهم دیگر در اختلاط عبارتند از اندازه هر
    پیمانه نسبت به اندازه دیـگ مخلوط کـن ، زمـان مخلوط کـردن ،
    پیمانه کـردن و اختلاط ، طراحی و شبکه بندی دیگ و تیغه های مخلوط
    کن .
    بتونی که تازه مخلوط می شود باید حالت نیمه پلاستیک و روانی داشته
    باشد . بـه گـونـه ای کـه بتوان آن را بـه راحتی شکل داد و در
    درون قالب قرار داد . بتون پلاستیک بتونی است کـه قابلیت خمیری
    دارد و شکـل پـذیـری آن مـانند خمیر خاک رس در صنعت سفالسازی است.
    در هنگام حمل نباید جدایی اجزا از هـم صورت گیرد .  وقتی کـه
    بتون سخت می شود مخلوط یک نواختی از مواد متشکله بدست می دهد .

    قیمت فایل فقط 4,000 تومان

    خرید

    برچسب ها :
    گزارش کاراموزی مسکونی 8 واحدی
    ,
    کاراموزی مسکونی 8 واحدی
    ,
    کارورزی مسکونی 8 واحدی
    ,
    دانلود گزارش کارآموزی مسکونی 8 واحدی
    ,
    مسکونی 8 واحدی
    ,
    مسکونی

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

مقیاس خودکارآمدی تحصیلی

مقیاس خودکارآمدی تحصیلی

RSS feed.

  • مقیاس خودکارآمدی تحصیلی
    مقیاس خودکارآمدی تحصیلی – فروشگاه فایل دانش آموز
    مقیاس خودکارآمدی تحصیلیدسته:
    روانشناسی و علوم تربیتی

    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: docx
    حجم فایل: 9 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 3

    مقیاس خودکارآمدی تحصیلی

    قیمت فایل فقط 4,000 تومان

    خرید

    مقیاس خودکارآمدی تحصیلی

    به منظور سنجش خودکارآمدی تحصیلی دانش آموزان از مقیاس خودکارآمدی
    تحصیلی مورگانو همکاران(1999) استفاده شده است. این مقیاس دارای
    30 سؤال و سه زیر مقیاس استعداد، کوشش و بافت است. گویه­های این
    مقیاس با طیف لیکرت دارای پاسخ چهار درجه­ای می باشد. سازنده
    مقیاس میزان همسانی درونی مقیاس را با استفاده از روش آلفای
    کرونباخ، 82/0 اعلام کرده است. همچنین ضریب آلفای کرونباخ سه زیر
    مقیاس استعداد و کوشش و بافت به ترتیب :78 /0، 66/0، 70/0 گزارش
    شده است. در ایران کریم­زاده و همکاران (1385) روایی این مقیاس را
    از طریق تحلیل عامل مطلوب گزارش کرده­اند. همچنین ضرایب پایایی
    مقیاس از طریق روش آلفای کرونباخ توسط کریم زاده و همکاران(1385)
    برای خودکارآمدی کلی 76/0، بعد استعداد 66/0، بعد کوشش 65/0و بعد
    بافت 60/0 بدست آمده است. خواجه و همکاران (1390) در پژوهش خود به
    منظور به دست آوردن پایایی از ضریب آلفای کرونباخ استفاده
    کرده­اند که ضرایب پایایی برای بعد استعداد 79/0، بعد کوشش 0/59 و
    بعد بافت 82/0 به دست آوردند.

    قیمت فایل فقط 4,000 تومان

    خرید

    برچسب ها :
    مقیاس خودکارآمدی تحصیلی
    ,
    خودکارآمدی تحصیلی

    x

    این مطالب را نیز ببینید!

    دسته: مکانیک بازدید: 1 بار فرمت فایل: ppt حجم فایل: 668 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: ...

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

گزارش کارآموزی دانه های روغنی (سویا و ذرت)

گزارش کارآموزی دانه های روغنی (سویا و ذرت)

RSS feed.

  • گزارش کارآموزی دانه های روغنی (سویا و ذرت)
    گزارش کارآموزی دانه های روغنی (سویا و ذرت)دسته:
    کشاورزی و زراعت

    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 1685 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 26

    گزارش کارآموزی پروژه دانه های روغنی ( سویا و ذرت )در 26 صفحه
    ورد 38 اسلاید قابل ویرایش

    قیمت فایل فقط 4,000 تومان

    خرید

    گزارش کارآموزی پروژه دانه های روغنی ( سویا و ذرت
    )در 26 صفحه ورد  +  38 اسلاید قابل
    ویرایش

    فهرست مطالب

    عنوان                                                                            
    صفحه
    تشکر و
    قدردانی                                                                                              
    2

    مقدمه                                                                                                              
    3

    فصل اول    

    آشنایی کلی با مکان
    کارآموزی                                                                      
    6

    فصل دوم

    ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی
    کارآموز                                                
    7
    گیاهشناسی
    سویا                                                                                              
    9
    شرایط آب و
    هوایی                                                                                         
    10
    تهیه ی
    زمین                                                                                                    
    10

    مراحل آماده سازی
    زمین                                                                          
    10      

    عملیات
    کاشت                                                                                         
    13
    طرز
    کاشت                                                                                              
    12     

    عملیات
    داشت                                                                                         
    13

    وجین                                                                                                       
    14

    زمان برداشت
    محصول                                                                             
    18
    کشت
    ذرت                                                                                      
     
    مقدمه                                                                                                                          
    20
    تولید کننده
    ها                                                                                                              
    21
    تاریخچه                                                                                                                      
    22
    انواع
    ذرت                                                                                                                   
    22
    شرایط لازم برای رشد
    گیاه                                                                                          
    25
    دما                                                                                                                     
    25

    آب                                                                                                                    
    25
    خاک                                                                                                                
    26
    زمان کاشت
    ذرت                                                                                                       
    26
    کود                                                                                                                            
    26
    آفات و بیماری های
    ذرت                                                                                            
    28
    برداشت
    محصول                                                                                                         
    28

    فصل اول :

    آشنایی کلی با مکان کارآموزی:

    سال تاسیس: 1337

    مساحت ایستگاه: 37 هکتار

    میزان بارندگی سالیانه : 400 – 450 میلیمتر

    ارتفاع از سطح دریا : 5/5 متر

    موقعیت جغرافیایی : 45 درجه و 25 دقیقه شرقی

    عرض : 36درجه و 45 دقیقه شمالی

    گیاهشناسی سویا:

    نام علمی سویا GLYCIN MAXL ازخانواده ی لگومینوز و حساس به شوری
    واز نباتات روز کوتا است.

    نکته: اگر شوری خاک بیشتر از 7میلی موز بر سانتی متر باشد گره
    بندی در ریشه متوقف میشود.

    ریشه:هر ریشه سویا از ریشه اصلی و ریشه‌های فرعی تشکیل شده، ریشه
    اصلی میتواند تا عمق 5/1متر پایین برود ولی ریشههای در اعماق فرو
    میرود، قسمت عمده ریشه در 60سانتی متری اولیه خاک قرار دارد، رشد
    ریشه ها تا موقع گل دادن نبات ادامه دارد وبعد ازآن متوقف میشود.

    برگ: به غیر از دو برگ اولیه، سویا مرکب است از 3 برگچه نسبتا”
    بیضی شکل و پهن و کرکدار تشکیل شده است.

    ساقه: ساقه ی اصلی سویه عمودی بوده و از آن ساقه‌های کوچکتر فرعی
    منشعب میشوند

    گل: گلهای سویا خود گشن و به رنگ سفید یا بنفش کمرنگ است، گل آذین
    آن ازنوع خوشه ای است که عوامل محیطی مانند رطوبت،

    حرارت، و. . .  در موقع گل دادن روی آنها تاثیر عمده
    می‌گذارد.

    میوه: میوه سویا از نوع نیام که با دو شکاف طولی با زمینگردد و
    عموما” 2 تا 3 دانه در درون آن قرار دارد.

    نکته: صفر بیولو‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‌ژیک سویا حدود 10 درجه سانتیگراد است و
    شروع رشد آن زمانی است که درجه حرارت خاک در این محدوده باشد.
    شرایط آب و هوایی:

    به طور کلی سویا نباتی است که در طول رشد خود احتیاج به بارندگی
    دارد ولی موقع رسیدن بهتر است که هوا آفتابی باشد بعلاوه سویا
    شرایط آب وهوایی مرطوب را دوست دارد و در این شرایط کمتر دچار آفت
    می‌شود

    حرارت کمتر از 10 درجه برای سویا مناسب نیست و حرارت بیش از 38
    درجه نیز ممکن است به سویا صدمه بزند در مورد درجه حرارت‌های بالا
    نوع رقم سویا موثر است برخی از ارقام با بالا رفتن درجه حرارت
    دانه ی آنها چروکیده شده و از ارزش آنها کاسته می‌شود.
    تهیه ی زمین:

    تهیه ی زمین مهمترین مس?له در زراعت سویا است . تهیه ی زمین از
    زمان برداشت محصول قبلی شروع می‌شود که باید بلافاصله بعد از
    برداشت زراعت قبلی زمین را شخم نیمه عمیق زد تا بقایای زراعت قبل
    در خاک مدفون گردد و در جریان پاییز وزمستان پوسیده وتبدیل به
    هوموس گردد و در طول پاییز وزمستان هر زمان که میسر شود باید زمین
    را چنگک زد تا هم علف‌های هرز را از میان برداشته وهم با شکستن
    عروق شعریه از تبخیر و هدر رفتن ذخیره ی آب زمین جلوگیری گردد.

    ضمنا” در در اراضی جنگلی بخوصوص در زمین‌های تازه آباد شده حتما”
    باید قبل از کاشت زمین را هرس بزنند تا بقایای در ختان وگیاهان
    جنگلی نپوسیده و نیم پوسیده از خاک خارج شود.

    مراحل آماده سازی زمین:

    عملیات شخم: بهتر است در پاییز اقدام به شخم زدن کنیم و تا عمق 30
    سانتی متری زمین را شخم بزنیم و قبل از شخم باید 150تا200 کیلو
    گرم کود فسفات آمونیوم داد.

    برای از بین بردن کلوخه ها از دیسک استفاده می‌کنیم که در بهار
    این کار انجام میشود و برای آماده شدن و ایجاد یک بستر مناسب برای
    کاشت از دو دیسک عمود بر هم استفاده میکنیم و سپس زمین را ماله
    می‌کنیم.

    عملیات کاشت:

    عمق کاشت بر طول زمان خروج گیاه از خاک اثر می‌گذارد نونهالانی که
    در عمق زیاد کشت شده اند باید مسافت بیشتری را تا سطح خاک طی
    کنند. به علاوه، حرارت در عمق پایین تر، سرد تر بوده و رشد نونهال
    کند تر خواحد بود. سویا را هرگز عمیق تر از 5/3 سانتی متر کشت
    ننماید. بهترین عمق بین 2تا3 سانتی متر میباشد. علف‌های هرز برای
    جذب رطوبت و المنت ها رقابت شدیدی با سویا خواهند داشت، انجام یک
    کلتیواتور سطحی قبل از کشت کمک بزرگی به کنترل علف هرز خواهد کرد،
    وقتی که گیاه سویا در زمین محکم شد کنتر علف هرز به وسیله ی
    کلتیواتور بهترین اقدام خواهد بود.

    اقداماتی که هنگام کاشت معمولا” رعایت می‌شود:

    1). آغشته کردن بذر به باکتری: مقدار کمی آب به همراه آغشته کردن
    بذرها به باکتری و قرار دادن آن در جای خشک و خنک و دور از نور
    آفتاب صورت می‌گیرد و اینکه اطمینان پیدا کنیم تمام قسمت‌های بذر
    به باکتری آغشته شده باشد و سریعا” بعد از این عملیات بذور را
    کاشته و آبیاری را انجام می‌دهیم.

    2). بذر را با ماشین‌های بذر پاش به صورت خطی کاشت می‌کنند ،
    فاصله ی کاشت در ارقام زود رس 40 تا 50 cm و در ارقام دیر رس و
    متوست رس بین 75 تا 60 cm است فاصله ی کشت روی خط 3 تا 8 cm می‌با
    شد عمق کاشت در خاک‌های رسی تا 3 cm است واگر خاک خشک تر با شد
    عمق کاشت را بیشتر می‌کنیم. برای کاشت سویا با ید ابتدا زمین را
    آبیاری کرد زیرا کشت سویا به صورت خشک باعث می‌شود که بعد از
    آبیاری زمین سله ببندد، که از عیب‌های مهم می‌باشد.

    زمان برداشت محصول:

    تمام برگها به زمین ریختهاند و 95 درصد غلاف ها رنگ قهوه ای دارند
    رطوبت دانه در این زمان به 13درصد رسیده است. به وزن وتعداد دانه
    ها اضافه نخواهد شد. باید منتظر بود تا رطوبت دانه به 13 درصد
    برسد وسپس محصول را برداشت نمود. اگر ساقه بوته که در زمین
    می‌ماند به طول تقریبا” 9 سانتی متر باشد مقدار 5درصد، و اگر به
    طول تقریبا” 18سانتی متر باشد مقدار 12 درصد از محصوت در زمین
    باقی خواهد ماند. وزن گیاه سویا در اوایل فصل رشد به اهستگی
    افزایش می‌یابد ؛ برگها، دمبرگها، و ساقه تنها اعضای بوته سویا تا
    پایان مرحله ی چهارم می‌باشد میزان ازدیاد ذخیره ی مواد خشک از
    مرحله ی 5 تا 9 ثابت می‌باشد تاثیر نارسایی ها (مانند کمبود رطوبت
    خاک، بیماری، افات و. . . ) بر مدت زمان عمل ذخیره شدن ماده ی خشک
    در دانه شدیدتر است تا بر میزان ذخیره. تعداد، وزن، و اندازه ی
    دانه ها در هر واریته ای به صورت ژنتیکی کنترل می‌شود ولی ولی
    عوامل نا مساعد محیط می‌تواند براین مشخصات دانه اثر گذارد وشدت
    این تاثیر در مرحله ی هفتم به طور کلی بعد از مرحله ی تشکیل غلاف
    زیاد می‌باشد.

    در صورت عدم رقابت بوته با علف‌های هرز ، تعداد شاخه ها و غلاف در
    هر گیاه افزایش خواهد یافت . زیادی تراکم بوته در واحد سطح به قد
    گیاه افزوده و باعث خوابیدگی بیشتر گیاه و در نتیجه کاهش میزان
    برداشت می‌گردد، تراکم مناسب به واریته و آب و هوای منطقه بستگی
    دارد. بیشترین میزان برداشت وقتی بدست می‌اید که عوامل محیطی در
    تمام مراحل رشد گیاه مناسب باشد.  نا مساعدی آب و هوا در
    اوایل رشد باعث کوچک ماندن برگ ها می‌شود که در واقع وسعت و گن
    جایش کارخانه ساخته و مواد خشک تقلیل خواهد یافت. نارسایی ها در
    اواخر رشد باعث کاهش تعداد غلاف ها ودانه در هرغلاف و اندازه ی
    دانه ها خواخد گشت.

    نکته هایی در مورد مراحل برداشت:

    میزان محصول زراعت سویا خیلی بیشتر از انچه است که امروزه برداشت
    می‌شود . واریته‌های جدید، روش‌های جدید در حاصلخیز نمودن خاک و
    عملیات زراعی صحیح میتوانند میزان برداشت را به نهایت توانایی
    گیاه نزدیک کند. یک دانش کلی و دقیق از گیاه سویا برای تصمیم گیری
    در مورد  موارد زیر ضروری می‌باشد:

    1). انتخاب واریته که مناسب منطقه ی مورد نظر باشد.

    2). تهیه ی زمین

    3). تعیین فاصله بین بوته ها و ردیف ها

    4). تعیین زمان کشت ، کنترل علف هرز، آ بیاری و برداشت محصول

    تمام گیاهان سویا این مراحل رشد را طی خواهند کرد ولی فاصله ی
    زمانی بین مراحل رشد، تعداد برگ ها وقد گیاه ممکن است در اثر
    عوامل گوناگون مانند اختلافات واریته ها در فصل ها، تاریخ‌های
    کاشت ودر مناطق دچار تغییرات شوند
    مقدمه
    ذرت یکی از غلات گرمسیری و از خانواده گندمیان (گرامینه) است. ذرت
    نوعی گیاه علفی یک ساله است که با تئوسنت (Teosinte) و تریپساکوم
    (Tripsacum spp) خویشاوند است. تئوسنت نوعی علف هرز یک ساله است
    که از لحاظ خویشاوندی در مقایسه با تریپساکوم به ذرت نزدیک تر می
    باشد. گیاه شناسان اعتقاد دارند که ذرت، در نتیجه ی دو رگ گیری
    بین یک گیاه نا شناخته از خانواده ی گندمیان و تئوسنت به وجود
    آمده است.
    گیاه ذرت، تنها غله ایست که در کشور مکزیک و گواتمالا تکامل یافته
    است. ذرت پرمحصول ترین غله دنیا به حساب می آید و از لحاظ مقدار
    تولید، پس از گندم و برنج قرار می گیرد. امروزه ذرت در تغذیه
    بسیاری از مردمان دنیا نقش اساسی دارد.
    ذرت گیاه تک لپه ای ساقه بلندی است. برگ های آن به طور متناوب و
    به صورت افتاده در دو طرف ساقه قرار گرفته اند. زاویه بین برگ و
    ساقه، 90 درجه می باشد.
    در اوایل رشد گیاه، بعضی از یاخته های موجود در بخش بالایی ساقه
    اصلی ذرت از شاخه های فرعی متمایز می شود. در انتهای این شاخه ها،
    عضوی به نام بلال به وجود می آید که در واقع، گل ماده گیاه ذرت
    است. این شاخه ها، میان گره های بسیار کوتاهی دارند که از این گره
    ها، برگ های تغییر شکل یافته ای به وجود می آید که هم دیگر و بلال
    را می پوشانند. بیرونی ترین این برگ ها، برگی است کامل که غلاف،
    زبانک، گوشواره و پهنک دارد. اما برگ های زیرین غیر کاملند.
    موقعی که ارتفاع ساقه ذرت به 80 تا 120 سانتی متر رسید، کلاله های
    ابریشم مانند یا کاکل ذرت به تعداد دانه های ذرت موجود در بلال،
    نمایان می شوند.
    تولید کننده ها
    کشورهای عمده تولید کننده ی ذرت عبارتند از: ایالات متحده آمریکا،
    اروپای شرقی (به ویژه یوگسلاوی و رومانی)، روسیه، ایتالیا، جلگه
    های شمالی چین، شمال شرقی آرژانتین، جنوب شرق برزیل و آفریقای
    جنوبی. ایالات متحده آمریکا و آرژانتین بزرگترین کشورهای
    صادرکننده و ژاپن و اروپای غربی، بزرگترین واردکنندگان این غله به
    حساب می آیند.
    در ایران ذرت معمولاً در گرگان و گنبد، خوزستان، کرمانشاه،
    خراسان، گیلان و مازندران تولید می گردد.
    تاریخچه
    بررسی های باستان شناسی و فسیل شناسی گیاهی نشان می دهد که ذرت
    پیوسته به صورت یک گیاه زراعی عمده تقریباً از 5000 سال پیش در
    مکزیک و گواتمالا کشت می شده است و بومی این نواحی است.
    کریستف کلمب، یک سال پس از ورود به قاره آمریکا، در سال 1493م بذر
    ذرت را با خود به اسپانیا برد. این گیاه به دلیل بالا بودن عمل
    کردش از آنجا به پرتقال و سپس به دیگر کشورهای اروپایی برده شد.
    از آنجا هم این گیاه به قاره آفریقا و تعدادی از کشورهای آسیایی
    از جمله هند و ژاپن راه یافت.
    انواع ذرت
    ذرت نژادهای متعددی دارد که این ویژگی ها بر اساس ویژگی های بافت
    آندوسپرم دانه طبقه بندی می شوند:
    ذرت بو داده: نوعی ذرت است که احتمالاً بر اثر موتاسیون به وجود
    آمده است. پریکارپ (خارجی تری لایه دانه) آن نازک است که این صفت
    برای تولید ذرت شیرین با پوست لطیف مناسب است. در این نوع ذرت،
    لایه ی ضخیمی از آندوسپرم سخت، آندوسپرم نشاسته ای را در بر گرفته
    است. دانه های نشاسته ی آندوسپرم این نوع ذرت نسبت به انواع دیگر،
    رطوبت بیشتری دارند که در موقع حرارت دادن، منبسط شده و تبدیل به
    بخار می شوند. بخار آب حاصل شده درون دانه نمی تواند به راحتی از
    لایه ی بیرونی سخت آندوسپرم خارج شود. به ناچار فشار زیادی به این
    لایه وارد می آورد و دانه را منفجر نموده و دانه پف می کند.
    این ذرت معمولاً برای تهیه ی پاپ کورن یا ذرت بو داده مورد
    استفاده قرار می گیرد. بهترین میزان رطوبت دانه برای حداکثر پف
    کردن، 14 درصد می باشد.
    ذرت سخت: تمام آندوسپرم این نوع ذرت که در مرکز دانه می باشد، با
    لایه ی سختی از آندوسپرم پوشیده شده است. دانه های رسیده این نوع
    ذرت، گرد، صاف و کهربایی هستند. دوره ی رشد آنها هم 80 تا 100 روز
    است. بلال های به دست آمده باریک بوده و تقریباً 8 ردیف دانه
    دارد.

    قیمت فایل فقط 4,000 تومان

    خرید

    برچسب ها :
    گزارش کاراموزی پروژه دانه های روغنی ( سویا و ذرت )
    ,

    کاراموزی پروژه دانه های روغنی ( سویا و ذرت )
    ,
    کارورزی پروژه دانه های روغنی ( سویا و ذرت )
    ,
    دانلود گزارش کارآموزی پروژه دانه های روغنی ( سویا و ذرت )
    ,

    دانه های روغنی ( سویا و ذرت )
    ,
    دانه های روغنی
    ,
    سویا و ذرت

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید