فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

آموزش پروپوزال

آموزش پروپوزال

RSS feed.

  • آموزش پروپوزال
    چگونه یک پروپوزال بنویسیم
    دسته: روانشناسی
    بازدید: 45 بار
    فرمت فایل: docx
    حجم فایل: 93 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 36

    قیمت فایل: 2,200 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

    آموزش کامل اینکه چگونه یک پروپوزال بنویسیم

    به وسیله ی این آموزش حتی افراد بسیار مبتدی هم میتوانند یک پروپوزال بی عیب و نقص بنویسید که حتی استادتون هم توانای ایراد گرفتن رو نداشته باشند

    قیمت فایل: 2,200 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

بررسی اجزاء فرار شیمیایی موجود در اسانس گیاه

بررسی اجزاء فرار شیمیایی موجود در اسانس گیاه

RSS feed.

  • بررسی اجزاء فرار شیمیایی موجود در اسانس گیاه
    گونه ی گیاهی Phlomis armeniaca، در فارسی به نام گوش بره معروف بوده و از گیاهان تیره نعناع ، یکی از بزرگترین تیره گیاهی، می باشد
    دسته: کشاورزی
    بازدید: 31 بار
    فرمت فایل: docx
    حجم فایل: 12957 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 125

    قیمت فایل: 109,890 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

    تحقیق کامل و آماده برای مقاله ارشد کشاورزی

    به همراه منابع و اسلاید های ارایه

    بررسی اجزاء فرار  شیمیایی موجود در اسانس گیاه
       Tanacetum chiliophyllum (Fisch. & C. A. Mey.) Schultz. Bip.

    فهرست مطالب

    عنوان                                          صفحه

    چکیده 1

    مقدمه. 2

    فصل اول :گیاه شناسی.. 

    1-1)مشخصات عمومی خانواده 5

    1-2) مشخصات عمومی جنس.... 6

    1-3)مشخصات عمومی گونه. 7

    1-4) سوابق تحقیق.. 10

    فصل دوم : اسانس ها E

    2-1 ) اسانس ها 15

    2-1-1 )  کلیات اسانسها 17

    2-1-2 )محل ذخیره  اسانس ها در گیاهان: 17

    2-1-3 )  خواص فیزیکی اسانس ها 18

    2-1-4 ) عوامل موثر در کیفیت اسانس های گیاهی.. 19

    2-1-5 ) خشک کردن اسانس ها 19

    2-1-6 ) مصارف طبی و اقتصادی اسانس ها 20

    2-1-7 )  طرز نگهداری اسانس ها 21

    2-2 )ساختمان شیمیایی اسانس ها 21

    2-2-1 ) ترپن ها و ترپنوئیدها 22

    2-2-2 ) طبقه بندی ترپنوئیدها 23

    2-2-3 ) همی ترپنوئیدها 24

    2-2-4 ) مونوترپنوئیدها 24

    2-2-4-1) بیوسنتز مونوترپن ها 25

    2-2-5 ) سسکوئی ترپنوئیدها 27

    2-2-5-1) بیوسنتز سسکوئی ترپن ها 28

    2-2-6 ) دی ترپنوئید ها 30

    2-2-7 ) تری ترپنوئیدها 31

    2-2-8 )تتراترپنوئیدها 32

    2-2-9 )پلی ترپنوئید ها 32

    2-2-10 ) استرولها 33

    2-3 ) طبقه بندی اسانس ها 33

    2-3-1 ) هیدروکربن های معطر. 34

    2-3-2 ) اسانس های الکلی.. 34

    2-3-3 ) اسانس های آلدئیدی.. 34

    2-3-4 ) اسانس های کتونی.. 35

    2-3-5 ) اسانس های فنلی.. 35

    2-3-6 ) اسانس های اترهای فنلی.. 35

    2-3-7 ) اسانس های اکسیدی.. 36

    2-3-8 ) اسانس های استری.. 36

    2-3-9 ) اسانس های اسیدی.. 36

    فصل سوم : روش های جداسازی اسانس ها از گیاهان.  !   .

    3-1) روش های تهیه اسانس ها 38

    3-2 ) روش های جداسازی اسانس از گیاهان. 39

    3-3 ) جداسازی با روش تقطیر. 39

    3-3-1 ) تقطیر با آب: 40

    3-3-2)تقطیر با آب و بخار. 41

    3-3-3)تقطیر با بخار آب... 42

    3 – 4 ) جداسازی به وسیله آنزیمها 43

    3-5) جداسازی با روش فشردن. 44

    3-6) استخراج با حلال. 44

    3 – 7 ) استخراج با چربی.. 47

    3 – 7 – 1 ) استخراج با چربی سرد. 47

    3-7-2) استخراج با چربی داغ. 48

    3-8) استخراج با بوتان. 48

    3-9) استخراج با گاز کربنیک مایع.. 49

    3-10) استخراج بادی اکسید کربن فشرده 49

    3- 11) روش تقطیر تجزیه ای.. 50

    3 – 12 ) استخراج  به کمک سیال فوق بحرانی.. 50

    3-13)جدا سازی وخالص سازی اسانس ها 51

    3-13-1 ) دترپنه کردن. 52

    فصل چهارم : روشهای جداسازی وآنالیز اسانسها 53

    4-1) تئوری جداسازی وتجزیه ترکیبات موجود در اسانس.... 54

    4-2)روشهای تجزیه اسانس ها 54

    4-2-1) تقطیر جزء به جزء. 55

    4-2-2) روشهای کروماتوگرافی.. 55

    4-2-2-1) کروماتوگرافی لایه نازک (TLC). 56

    4-2-2-2)کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC). 56

    4-2-2-3) کروماتوگرافی گازی (GC). 58

    4-3) روش طیف سنجی.. 59

    4-3-1) طیف سنجی جرمی (Mass Spectrometry). 60

    4-3-2) طیف سنج جرمی.. 60

    4-3-3) شاخص بازداری کواتس.... 61

    . 4-4)شرح دستگاه طیف سنج جرمی (MS). 63

    4-5-1) تشریح دستگاه (Gas Chromatography/Mass Sepctroscoy). 66

    4-5-2)رابطه های GC-MS. 67

    4-5-3) کاربردهای کمی طیف سنج جرمی.. 69

    فصل پنجم : بخش تجربی.. 70

    5-1) مواد گیاهی.. 72

    5-2) روش کار. 72

    5-2-1) جمع آوری و خشک کردن گیاه 72

    5-2-2) اسانس گیری از گیاه 72

    5-2-3) تجزیه کمی و کیفی.. 73

    5-2-4) یافته های آزمایشگاهی.. 73

    5-3) مشخصات دستگاه GC/MS. 74

    فصل ششم :نتیجه گیری.. 77

    منابع فارسی و لاتین.. 116

    فهرست جداول

    جدول (2-1): طبقه بندی ترپنوئیدها[5 و 6] 23

    5-1) جدول اجزاء شیمیایی اسانس گیاه Phlomis armeniaca. 76

    فهرست شکل ها

    شکل 1-2 : گیاه Phlomis armeniaca. 9

    شکل 2-1 ) مسیر بیوسنتز pinene-α و pinene- β. 26

    شکل 2-2) مسیر بیوسنتر Limonene. 26

    شکل 2-3) : مسیر بیوسنتز Camphor 27

    شکل 2-4) واکنش تشکیل تعدادی از سسکوئی ترپن ها 29

    شکل 2-5) واکنش تشکیل تعدادی از سسکوئی ترپن ها 30

    شکل (3-1 ) نمونه ای از یک دستگاه کلونجر جهت اسانس گیری.. 41

    شکل(3-2)نمای واحد تقطیر با آب و بخار آب جهت استخراج روغن های فرار. 42

    شکل (3-2 )-  نمونه ای از یک دستگاه تقطیر با بخار آب جهت تهیه و جمع آوری اسانس.... 43

    شکل(4-3)طرح شماتیک دستگاه طیف سنج جرمی.. 63

    شکل(4-4)طرح دستگاه کروماتوگراف گازی توام با طیف سنج جرمی.. 66

    شکل(4-5)شمایی از یک جدا کننده فورانی.. 68

    شکل 5-1: تصویر کروماتوگرام اسانس اندام های هوایی گیاه Phlomis armeniaca. 75

    در این طرح تحقیقاتی اسانس گیاه مورد نظر بوسیله تقطیر با آب از اندام های هوایی و توسط دستگاه کلونجر استخراج شد و سپس با روش GC/MS , GC مورد تجزیه و آنالیز قرار گرفت که 26 ترکیب با درصد مواد (95%) از کل مواد تشکیل دهنده اسانس از مقایسه طیفهای جرمی استاندارد موجود در منابع و تعیین اندیس بازداری انجام پذیرفته و شناسایی شدند . ترکیبات عمده Octane (7/41 درصد) ، Germacrene D (8/10 درصد) ، Decane  (8/9 درصد) ، Limonene  (6/4 درصد) ، Spathulenol (4/3 درصد) و Trans β- Farnesene (2/3 درصد) بودند . همچنین سسکویی ترپن ها با درصد کل  4/27 بیشتر از منوترپن ها با درصد کل 6/9 درصد بدست آمد .

     مقدمه

    آفتاب از شرق طلوع می کند» این گفتار قدیمی تجلیلی است از شرق بعنوان مهد تمدن.

    تاریخ اسانسها نیز از شرق آغاز شد، تکنیک اسانس گیری به روش تقطیر در مشرق زمین بخصوص درمصر، ایران و هندوستان پی ریزی و اجرا شده ولی همانند زمینه های دیگر کوشش بشری نیز در غرب  توسعه و تکامل یافت و کشورهائیکه پیشرو این صنعت در دنیا بودند در همان حد ابتدائی باقی ماندند. بنابراین نیاز و توجه بیشتر به گیاهان و شناخت تأثیر آنها قدمتی دیرنیه داشته و گیاهان را می توان شالوده طب سنتی، اساس فیتوشیمی و داروسازی، پایه طعم دهنده های کم نظیر در صنایع غذایی و عامل منحصر بفرد خوش بو کنندگی در صنایع بهداشتی دانست.

    لذا بر آن شدیم که با استفاده از دانش و تکنولوزی غرب تجربیات کهن خود را بهبود بخشیده و از گیاهان معطر پراکنده در طبیعت بخصوص گیاهان بومی که در فارماکوپه های مختلف دنیا از آنها یاد شده و اسانس آنها مورد بهره برداری قرار گرفته است. مختصری صحبت به میان بیاید.

    اسانسهای طبیعی به دلیل عدم خطرات ناشی از آلودگی با مواد شیمیایی و نیز وجود اثر ویژه که در ترکیبهای سنتزی به راحتی قابل دسترسی نیست بسیار قابل توجه هستند. در کشورما با وجود تنوع آب و هوایی و شرایط مناسب کاشت و پروش گیاهان معطر، اسانسهای استخراج شده از این گیاهان نه تنها می توانند نیاز داخلی را رفع کنند بلکه می تواند جایگاه مهمی در صادرات کشور داشته باشد. از این رو گیاهان حاوی مواد موثره، استفاده های مختلفی داشته و به سه گروه اصلی طبقه بندی می شوند.

    1- گیاهان دارویی: مواد موثر در گیاه اثر درمانی داشته و به عنوان دارو مورد استفاده قرار می.گیرد.

    2 گیاهان ادویه ای: از مواد موثره موجود در گیاه مذکور در صنایع غذایی به عنوان رنگ و طعم دهنده استفاده می شود

    3- گیاهان عطری: اسانس بدست آمده ازاین گونه گیاهان جهت عطر سازی به کار می.رود.

    قیمت فایل: 109,890 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

پاورپوینت اجرا و نظام ارزیابی عملکرد

پاورپوینت اجرا و نظام ارزیابی عملکرد

RSS feed.

  • پاورپوینت اجرا و نظام ارزیابی عملکرد
    دانلود پاورپوینت با عنوان اجرا و نظام ارزیابی عملکرد با فرمت ppt؛ قابل ویرایش و در حجم 65 اسلاید شامل انواع ارزیابی عملکرد، طرح جامع مدیریت عملکرد، روش ارزیابی متوازن، مهم ترین دلایل عدم توفیق در اجرای استراتژی، سازمانهای پیشرو چگونه استراتژی های خود را محقق ساخته اند؟، اصول ایجاد سازمان استراتژی محور، رابطه علت و معلولی در ارزیابی متوازن، فرآیند
    دسته: مدیریت
    بازدید: 31 بار
    فرمت فایل: ppt
    حجم فایل: 18633 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 65

    قیمت فایل: 13,200 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

    عنوان: پاورپوینت اجرا و نظام ارزیابی عملکرد

    فرمت: پاورپوینت(قابل ویرایش)

    تعداد اسلاید: 65 اسلاید

    دسته: مدیریت

    این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " اجرا و نظام ارزیابی عملکرد " بوده و در 65 اسلاید همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار در کلاس (ارائه کلاسی) رشته مدیریت مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل  موارد زیر است:

    مقدمه

    انواع ارزیابی عملکرد

    طرح جامع مدیریت عملکرد

    روش ارزیابی متوازن

    مهم ترین دلایل عدم توفیق در اجرای استراتژی

    سازمانهای پیشرو چگونه استراتژی های خود را محقق ساخته اند؟

    اصول ایجاد سازمان استراتژی محور

    رابطه علت و معلولی در ارزیابی متوازن

    فرآیند مدل امتیازات متوازن

    طراحی و تدوین مدل امتیازات متوازن

    استقرار و بکارگیری سنجش متوازن

    مزایای روش ارزیابی متوازن

    پیش نیازهای موفقیت در پیاده سازی BSC

    رسالت و استراتژی

    پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

    قیمت فایل: 13,200 تومان

    پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

    پرداخت و دانلود

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

گزارش کار آزمایش منحنی پخت (آز فرایند 3 ساخت سرامیک ها)

گزارش کار آزمایش منحنی پخت (آز فرایند 3 ساخت سرامیک ها)

RSS feed.

  • گزارش کار آزمایش منحنی پخت (آز فرایند 3 ساخت سرامیک ها)

    دید کلی :

    گزارش کار آزمایش منحنی پخت به صورت ورد و قابل ویرایش در 7 صفحه به صورت فرمت docx

    توضیحات کامل :

    گزارش کار آزمایش منحنی پخت به صورت ورد و قابل ویرایش در 7 صفحه به صورت فرمت docx

    پخت

    اصول کلی پخت:

    پخت یکی از مهمترین مراحل فرآیند تولید کاشی و سرامیک است . این مرحله با تغییرات فیزیکی و شیمیایی بسیار  پیچیده ای  همراه است . بدون شناخت این مراحل  تولید وکنترل  پروسه  امکان پذیر نیست.

    برای بدست آوردن این اطلاعات باید تعدادی تست آزمایشگاهی صورت داد و براساس این تست پارامتر های مورد نیاز را تعریف کرد. البته ممکن است محصولات مختلف توسط رفتارهای  متفاوت و گاهی متضاد تعریف شود. مثلا  رس های آهکی (majolica ) و رس های بدون co2 stoneware)) رفتار  متفاوت  دارند.

    پدیده های اصلی مختلف که طی مراحل مختلف پخت صورت میگیرد به شرح زیر است:

    1 – تا کمی بالاتراز 100 درجه آب  جذب شده (رطوبت) حذف میشود یعنی رطوبت باقی مانده پس از خشک کن و یا رطوبت جذب شده از لعاب و یا محیط0

    2 – تا 200 درجه آبی که مولکولهای آن توسط جذب با شبکه کریستالی پیوند یافته خارج  میگردد.

    3 – بین دمای 350  و 600 درجه احتراق مواد آلی که به فراوانی در خاک های رس موجود است انجام میشود.

    4 – از450 تا650  خروج آب ترکیبی همراه با تخریب شبکه کریستالی صورت میپذیرد.(در دمای 573 درجه  تغییر شکل کوارتز  α بهβ  صورت  میگیرد که  باعث  افزایش  ناگهانی  حجم  میگردد )

    5 – بین دمای 800 تا 900 درجه تکلیس (decarbonation) آهک و دولومیت همرا با خروج CO2 انجام میشود.

    7 – پس  از 700 درجه  فاز های کریستالی جدیدی که شامل  سیلیکات ها و الومینا های سیلیسیم دار  هستند ایجاد  می شوند . (همراه  با ذوب عناصر  شالوده  و بافت بدنه  سرامیک را  تشکیل  میدهند که سختی و مقاومت  مورد  نیاز  را  معین  میکنند.)

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید

 

پاورپوینت شناسائی و پرورش منابع انسانی خلاق در سازمان

پاورپوینت شناسائی و پرورش منابع انسانی خلاق در سازمان

RSS feed.

  • پاورپوینت شناسائی و پرورش منابع انسانی خلاق در سازمان

    دید کلی :

    پاورپوینت شناسائی و پرورش منابع انسانی خلاق در سازمان در 47 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

    توضیحات کامل :

    پاورپوینت شناسائی و پرورش منابع انسانی خلاق در سازمان در 47 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

    فهرست مطالب

    مقدمه

    تعریف خلاقیت

    تعریف خلاقیت از دیدگاه سازمانی

    عوامل مؤثر در خلاقیت افراد

    نوآوری

    خلاقیت و نوآوری چگونه با هم مرتبط شده‌اند؟

    نوآوری شامل چه چیزهایی است؟    

    چگونه متغیرهای ساختاری بر نوآوری اثر می‌گذارند؟

    چگونه فرهنگ سازمانی بر نوآوری اثر می‌گذارد؟

    کدام متغیرهای منابع انسانی بر نوآوری اثر می‌گذارند؟

    ویژگی‌های افراد اخلاق

    خصوصیات ذهنی

    خصوصیات عاطفی

    خصوصیات اجتماعی

    فرصت‌های خلاقیت

    فرصت‌های خارجی (در محیط علمی و اجتماعی سازمان)

    نقش و اهمیت خلاقیت و نوآوری

    نقش و اهمیت خلاقیت و نوآوری از جنبه فردی

    نقش و اهمیت خلاقیت و نوآوری از جنبه سازمانی

    نقش و اهمیت خلاقیت و نوآوری از جنبه سازمانی

    ویژگی‌های سازمان خلاق

    نقش مدیر در پرورش خلاقیت

    تکنیک های توسعه خلاقیت گروهی

    طوفان فکری

    تکنیک خلاقیت شش کلاه تفکر

    گردش تخیلی

    تفکر موازی

    ارتباط اجباری

    نتیجه گیری

    منابع

    پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

 برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید